Jouw persoonlijke groei

Je leidinggevende vraagt je om met spoed een belangrijke presentatie te geven. De druk is hoog en er hangt veel van af. Wat denk je? 👀

😱 De paniek slaat toe. Kan ik dit wel? Ben ik wel goed genoeg? Wie gaat er nou naar mij luisteren? Waarom heb ik JA gezegd? Ik heb nog zoveel andere dingen te doen….

of

😎 Dit is een kans om te schitteren. Ik bereid me snel goed voor, I’ve got this!

De een zal deze situatie zien als een probleem. Je raakt verstrikt in stress of twijfel en sommigen zullen misschien zelfs passief afwachten. Anderen grijpen deze situatie met beide handen aan. Ze zijn optimistisch en zetten door.

Voor welke mindset zou jij kiezen? 😱 of 😎

Hoe ga jij eigenlijk om met tegenslagen? Of met stress? Welke keuzes maak je? Hoe praat je tegen jezelf?
Zijn er situaties die jou belemmeren? Waarin je met positiviteit en veerkracht wilt reageren, maar dat toch het gevoel van twijfel of stress toeslaat?

Hoe kan dit toch?😓
Jouw perceptie, oftewel: hoe je naar de wereld kijkt, zorgt ervoor dat je op een bepaalde manier reageert en dat je je op een bepaalde manier voelt. Dit kan gaan over jezelf, je normen en waarden, je relaties, je zakelijke visie en ga zo maar door.

Jouw perceptie bestaat uit programmeringen en overtuigingen. Zie het als je fabrieksinstellingen. Daardoor doe je wat je doet en handel je zoals je handelt. Als jij hetzelfde blijft in je persoonlijke ontwikkeling, dan blijf je hetzelfde geloven, voelen en doen. Je krijgt alleen maar meer van hetzelfde.

Het goede nieuws?
Verander je je fabrieksinstellingen, dan verander je je leven. Je fabrieksinstellingen zitten in je onderbewustzijn. Daar zit dus JOUW GROEI! 📈

Ben jij ready voor een reset in je leven?

Deel het artikel:

Meer blogs